18 öğretmen sertifika aldı

Cemre Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Cemre-Der) tarafından başlatılan proje kapsamında üstün zekalı ve özel yetenekli çocuklara yönelik düzenlenen eğitim programında görev alacak öğretmenlere sertifikaları verildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mart 2013 19:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
18 öğretmen sertifika aldı

Cemre Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Cemre-Der) tarafından başlatılan proje kapsamında üstün zekalı ve özel yetenekli çocuklara yönelik düzenlenen eğitim programında görev alacak öğretmenlere sertifikaları verildi.

Cemre-Der önderliğinde, Özel Ceyhan ilköğretim Okulu ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen üstün zekalı çocukların eğitimi ile ilgili projede görev yapacak olan öğretmenler seminere katıldılar.

40 saatlik seminere katılan ve başarılı olan 18 öğretmene sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Cemre-Der Başkanı Halide Yıldırım, programın önümüzdeki yıllarda da devam etmesi amacında olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Proje çerçevesinde İstanbul'dan gelen Gürkan Yaşar, Dr. Üzeyir Uğurlu, Uzman Şükrü Çelebi ve Uzman Yavuz Yaman hocalarımız katılımcı öğretmenlerimize 40 saatlik seminer verdiler. Seminer sonunda 21 katılımcıdan 18'i sertifika almaya hak kazandı. Burada sertifika alan öğretmenlerimiz üstün zekalılara dönük eğitim projesinde aktif görev yapabilecekler. Bu programda görev alan ve İstanbul'dan buraya kadar gelen hocalarımıza ve katılan herkese teşekkür ediyorum. Özel Ceyhan İlköğretim Okulu yönetimine ise sağladığı imkanlardan dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.

Semineri başarıyla tamamlayan ve sertifika alan öğretmenler ise, bundan sonra düzenlenecek olan üstün zekalı çocuklara yönelik programlarda görev alacaklar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber