'Ege Lokman', hastalara umut oluyor

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, 'Ege Lokman' olarak tanınan Herbalist Şevki Güngör, hazırladığı bitkisel kürlerle çaresiz hastalara umut oluyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mart 2013 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Ege Lokman', hastalara umut oluyor

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, 'Ege Lokman' olarak tanınan Herbalist Şevki Güngör, hazırladığı bitkisel kürlerle çaresiz hastalara umut oluyor. Elinde sihirli bir değnek bulunmadığını belirten Güngör, doktorlar tarafından uygulanan tedavinin yanında kendisinin de bitkisel destek tedavisi sunduğunu dile getirdi.

Babasından lokmanlığı devralan Şevki Güngör, bitkisel tedavide teknolojiyi de kullanarak, Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde Ege Lokman adında modern bir tesis kurdu. Son iki yılda kendisine gelen iki bine yakın hastanın kayıtlarını bilgisayar ortamında tutan Güngör, yaptığı tüm uygulamaları kayıt altına aldığını söyledi. Hastanede tutulan 'hasta dosyası' gibi, kendisinin de kişiye özel dosyalar oluşturduğunu belirten Güngör, bitkisel ürün tedavisi olan hastaların ilk haftadan başlayarak elde edilen raporları, hastalık seyrini bu dosyalardan takip ettiğini dile getirdi. Çeşitli üniversitelerde görev yapan hocalarla birlikte doğadaki şifalı bitkileri arayan Herbalist Şevki Güngör, Uzakdoğu ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde bitkisel destek tedavi yöntemleri konusundaki araştırmaları yakından inceleyerek, bitkisel kürler hazırlıyor.

"HER HASTALIĞIN KENDİNE GÖRE BİTKİ ÜRÜNÜ VAR"

Kendilerinin bilimsel olarak çalıştığını ifade eden Güngör, şu açıklamayı yaptı: "Bizim burada standart bir uygulama yok. Her hastalığın kendine göre bitki ürünü var. Elimizde sihirli bir değnek yok. Hastanelerde doktorlar tarafından uygulanan tedavinin yanında biz de bitkisel destek tedavisi sunuyoruz. Doktorlar tarafından teşhis konulmuş kanser türü hastalıklarda, hastaların film ve raporlarına bakarak, patoloji ve kan tahlilleri sonuçlarını görerek, hastanın kullanabileceği bitkisel ürünü veriyoruz. Bize genelde kanser türü hastalar geliyor ama diğer hastalıklara yakalananlar da çok geliyor. Kalp damar tıkanıklığı, şeker hastaları, ülser ve daha birçok hastalığa uyguladığımız yöntemler var. Tabii ki biz sadece doktorlar tarafından teşhis konulmuş hastalıklara bitkisel ürünler veriyoruz. Yani insanlar yanımıza geldiğinde hastalığını bilmesi gerekiyor. Onu muhakkak tam teşekküllü bir hastaneye yönlendiriyoruz önce. Çünkü, hastalığı bilmezsek ne vereceğimizi bilemeyiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber