İnegöl Uludağ'ın eteğinde ama biz çamur içiyoruz

Saadet Partisi İnegöl İlçe Mahalli İdareler Birimi tarafından organize edilen 'Söz Mahallede, Saadet Sizi Dinliyor' programı Mesudiye Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mart 2013 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İnegöl Uludağ'ın eteğinde ama biz çamur içiyoruz

Saadet Partisi İnegöl İlçe Mahalli İdareler Birimi tarafından organize edilen 'Söz Mahallede, Saadet Sizi Dinliyor' programı Mesudiye Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan bir vatandaş, "İçme sularımız çamur akıyor. İnegöl Uludağ'ın eteğinde ama biz çamur içiyoruz" dedi.

Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kahvehanede gerçekleştirilen toplantıya, Saadet Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı ve İl Mahalli İdareler Başkanı Salih Berber, Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Meclis üyeleri Özgür Öztürk ve Ayhan Baygın, yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

"İnegöl Uludağ'IN ETEĞİNDE AMA BİZ ÇAMUR İÇİYORUZ"

Mesudiye Mahallesi sakinleri adına söz alan bir vatandaş sıkıntıları dile getirerek, "İçme suyumuz çok kötü, içilmiyor. Şuan biz çamur içiyoruz. İnegöl Uludağ'ın eteğinde ama biz çamur içiyoruz. Uzun yıllar, dereden öteye kaldırım taşları yapılmadı. Bu sene de rastgele yapıldı ama hepsi kalktı. Pazar günü 3. kata su çıkmıyor. Yeni hastanenin etrafı geniş alan olması gerek. 50 sene ilerisi düşünülerek, hastane yapılmadı. Hayvan pazarının yanına okul yaptılar. Çocuklarımız her hafta hasta oluyor. Otogara giriş ve çıkışlar işkence. Mezarlık yolunun asfalt olmasını istiyoruz. Alanyurt'un kullanmadığı suyu bize içiriyorlar. Tek caddemiz var ve bu caddeden Belediyenin çöp kamyonları ve iş makineleri geçiyor. Bunların trafik çilesini biz çekiyoruz. Veysel Karani Caminin sıvası ile alakalı eksiğimiz var. Hayırseverlerden destek bekliyoruz. Belediye Başkanının bizleri dinlemesini isterdik ama buralara uğramıyor. Kapalı Pazaryerinin tüm masrafları esnaftan alındı. Buna rağmen Bayram öncesi pazarı açtırmıyor. Büyük mağazalar para kazansın" dedi.

"BELEDİYE KREDİ ÇEKTİ MAALESEF BU PARALAR YAP BOZA GİTTİ"

Vatandaşların dile getirdiği sıkıntıların ardından söz alan Saadet Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Salih Berber, "Alt yapı işleri için Belediye kredi çekti maalesef bu paralar yapboza gitti. Hastanenin oraya yapılması akıllı iş değil, delice proje. Yeşil alana hastaneyi koydular. O bölgeye hastanenin yapılmaması için mücadele verdik. İnatla hastaneyi oraya yaptılar. Eski otogarın yerini betonlaştırmayın dedik, inatla AVM yaptılar. Yanlış plan bu sıkıntıları getiriyor. İnegöl'de vatandaş temiz su içemiyor. İnegöl Bursa'nın en kirli havası olan ilçesi. Başkan, bu benim konum değil dedi, öteledi. Hava kirliliğine önlem alamıyorsun. Her gün verilen kömürlerin kalitesi azalıyor. Denetim olmadığı için kalitesiz kömür kullanımı artıyor. Belediye Başkanı, iyi niyetli olsan da senin rotan yanlış" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber