Annesi olmadan ilk doğum gününü kutladı

Denizli’nin Güney ilçesinde lösemi hastası olduktan sonra annesi tarafından terk edilen üç yaşındaki Şeyma, annesi olmadan ilk doğum gününü kutladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mart 2013 23:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Annesi olmadan ilk doğum gününü kutladı

Denizli'nin Güney ilçesinde bir yıl önce kendisine lösemi teşhisi konulan Şeyma Tuzak hastaneye kaldırıldı. Bu sırada baba Mustafa Tuzak, kızı için seferber olurken, anne T.İ de hastaneden 'Eve gidiyorum' diye ayrılarak bir daha dönmedi. Şeyma'yı en zor günlerinde terk eden T.İ'nin başka bir şehire yerleştiği belirtildi.

Baba Mustafa Tuzak, kendisini ve kızını hastanede terk eden eşine karşı dava açtı. Mahkeme, T.İ'ye 'Sadakat ve birlikte yaşama yükümlülüğünü ihlal ettiği' gerekçesiyle 10 bin lira tazminat ile kızına aylık 150 lira nafaka ödemesine hükmetti.

Şeyma'nın tedavisi devam ederken bir yandan da Güney ilçesindeki evinde hayata tutunmaya gayret ediyor. Üç yaşına basan Şeyma için babası doğum günü partisi düzenledi. Doğum günü partisine ailenin yakınları ve Şeyma'nın arkadaşları katıldı. Baba Mustafa Tuzak, kızı için üzerinde resminin bulunduğu bir yaş pasta yaptırırken, Şeyma da büyük sevinç yaşadı. Annesi olmadan ilk defa bir doğum günü kutlayan Şeyma'nın büyük mutluluk yaşadığını kaydeden babası Mustafa Tuzak, “Geçen yıllarda annesi ile birlikte doğum günlerini kutlardık. Bu sene Şeyma hasta ve annesi yok. Ancak, hayat herşeye rağmen devam ediyor. Biz de bu sene arkadaşları ve yakınlarımızla doğum gününü kutladık. Çocuğuma herşey feda olsun” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber