Urla CHP'den eğitime tam destek

CHP Urla İlçe Başkanlığı, "Eğitime tam destek" sloganıyla eğitime destek vermeye devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2013 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Urla CHP'den eğitime tam destek

CHP İlçe örgütü, eğitime destek sağlamak amacı ile yapmış olduğu etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Düzenlenen kermesler ile kullanılabilecek giysi ve eşyaları toplayan partili kadınlar, bunları tasnif ederek ihtiyaç sahiplerine satıp gelirini eğitime destek olarak kullanıyorlar.

Urla halkının da büyük ilgi göstermesi, ilçe teşkilatını mutlu ediyor. Toplanan giysilerin Urla ilçe pazarında açılan stantta para karşılığı satılıp, elde edilen gelir eğitime katkı olmak üzere ihtiyaç sahiplerine dağıtııyor. CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gürsoy; Urlalılara seslenerek; "İhtiyaç fazlası olan kullanılabilir durumdaki giysilerinizi, eşyalarınızı, kitaplarınızı ve eğitime destek olabilecek her türlü katkılarınızı bekliyoruz" dedi .

CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı da, "Eğitime Destek kampanyası olarak çıktığımız bu yolda Yardımları kalıcı kılmak ve Gelenekselleştirmek istiyoruz. Bu nedenle de daha evvel yapmış olduğumuz kermeslerimize ilginin yoğun olması bizleri ziyadesi ile mutlu etti ve teşvik etti. Bu nedenle her ayın son haftası Urla ilçe pazarında düzenlemeye başladığımız kermesimizi Artık geleneksel hale getiriyoruz. Bu güne kadar Urla halkının gösterdiği ilginin devam edeceğini ve cehaletin karanlığını söndürmek için Eğitime destek vereceklerini biliyoruz. Bu nedenle bizlere destek olan Urla'da yaşayan halkımıza teşekkür ederiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber