Evi yanan anne ile oğul sokakta kaldı

Antalya'nın Kepez ilçesinde elektrik kontağından çıkan yangında evleri kullanılmaz hale gelen anne ile oğlu sokakta kaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mart 2013 11:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evi yanan anne ile oğul sokakta kaldı

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün sabaha karşı Kepez'in Hüsnü Karakaş Mahallesi 3581 Sokak'ta 21 yaşındaki oğlu Emrah Vural ile birlikte yaşayan 42 yaşındaki Hülya Vural'ın evinde yangın çıktı. Evden alevlerin yükseldiğini gören komşuları itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Anne ile oğlu komşularının yardımıyla evden çıkarken, kısa sürede tüm binayı saran alevlerin çevreye sıçramaması için ekipler tarafından yangına çok yönlü müdahale edildi. Alevler itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonrası kontrol altına alındı.

Yangında tüm ev eşyaları ile birlikte yanarken, Emrah Vural'ın ise kollarında yanıklar oluştu. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Emrah Vural tedavisinin ardından taburcu oldu. Yangında evi ile birlikte tüm eşyaları yanan ve gidecek yerleri olmayan Hülya Vural ile oğluna komşuları sahip çıktı.

Gidecek yerleri olmadığını belirten Hülya Vural, “Sabaha karşı bir anda yangın çıktı. Nasıl oldu anlamadık. Yangınla birlikte evim ile eşyalarım yandı. Oğlum askere gidecek. Şu an gidecek yerimiz yok” diye gözyaşı döktü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber