Keşan otomobil, inşaatın kanalizasyon çukuruna düştü

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde içinde iki kişinin bulunduğu otomobil, bir inşaatın kanalizasyon bağlantısı için kazılan yaklaşık 3 metre derinliğindeki çukura düştü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Mart 2013 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Keşan otomobil, inşaatın kanalizasyon çukuruna düştü

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde içinde iki kişinin bulunduğu otomobil, bir inşaatın kanalizasyon bağlantısı için kazılan yaklaşık 3 metre derinliğindeki çukura düştü.

Olay, dün gece saat 22.15 sıralarında Nazmi Başaran Caddesi üzerinde meydana geldi. 19 Kasım Caddesi'nden Nazmi Başaran Caddesi istikametine giden 32 yaşındaki Serkan Engin yönetimindeki 22 FK 423 plakalı otomobil, gece karanlığında çevresinde güvenlik önlemi alınmadığı iddia edilen 3 metre derinliğindeki çukura düştü. Kazada sürücü Engin ile araçta bulunan arkadaşı 30 yaşındaki Ahmet Can hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla otomobilden çıkartılarak ambulansla Keşan Devlet Hastaesi'ne kaldırıldı.

Vatandaşlar, çukur için etrafında yeterli güvenlik önlemi alınmadığı için otomobilin düştüğünü söyledi. Çukura düşen otomobil ise çekiciyle çıkartılarak, otoparka götürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber