Kayıp alman turist ölü bulundu

Denizli'nin Pamukkale beldesine geldikten sonra kaybolan Alman vatandaşı Werner Rudolf'un cesedi uçurumda bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2013 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayıp alman turist ölü bulundu

Alman vatandaşı Werrner Rudolf (75), kardeşi Steffen Rudolf ile turist kafilesiyle birlikte geçtiğimiz Pazartesi günü Antalya'dan Pamukkale'ye geldi. Pamukkale beldesinde tatil yapan Werner Rudolf, antik havuzda dolaşırken, kardeşine lavaboya gideceğini söyledikten bir süre sonra ortadan kayboldu.

Alzheimer hastası olan Alman vatandaşını aramak için 4 gündür sürdürülen çalışmalara jandarma ekiplerinin yanı sıra İl Afet Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma, Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri ve vatandaşlar katıldı. 100'den fazla kişinin aradığı Alan Werner Rudolf bugün sabah saatlerinde Karahayıt beldesi yakınlarındaki Gelindaşı ormanlık alanında ölü olarak bulundu. Jandarma ekipleri ve vatandaşların sabah saatlerinde bulduğu Alman vatandaşının 40 metrelik uçurumdan düşerek öldüğü belirtildi.

Kayıp Alman turistin bulunmasının ardından olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevkedilirken, ekipler geniş güvenlik önlemleri aldı. Basın mensuplarının yaklaştırılmadığı alanda olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. Savcının da olay yerine gelerek çalışmasını bitirmesinin ardından Alman Werner Rudolf'un cesedi cenaze nakil aracına koyuldu. 4 gündür Karayahıt, Pamukkale ve Akköy'de aranan Alman Werner Rudolf'un kaybolduğu ilk gün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sabah saatlerinde arama çalışmalarına katılan Burhan Yıldız isimli bir vatandaş 3 gündür arama çalışmalarına katıldıklarını belirterek, "Çok aramamıza rağmen bulamamıştık. Tüm Karahayıt beldesi ve jandarmalar olarak arama çalışmalarını sürdürdük. Bu sabah bulduk. Uçurumdan düştüğünü düşünüyoruz. Bir ağacın kenarında bulduk" dedi.

Alman Werner Rudolf'un cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi morguna kaldırıldı.

Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber