Tıp bayramında doktor ve sağlık çalışanını darp ettiler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 14 Mart Tıp Bayramı, Devlet Hastanesi'nde doktor ve sağlık çalışanının darp edilmesi yüzünden buruk geçti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2013 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tıp bayramında doktor ve sağlık çalışanını darp ettiler

Saat 12.00 sıralarında, psikolojik problemleri olduğunu belirten E.B., muayene olmak için acil servise başvurdu. Acil servisteki doktorun muayene etmesinin ardından E.B. daha geniş bir tedavi için İnegöl Devlet Hastanesi'nin D blokunda bulunan psikiyatri polikliniğine gönderildi. Polikliniğin önünde randevulu hastalar olmasına rağmen polikliniğe direk giren şahıs, sekreter Ö.N. tarafından ikaz edildi. Uyarıları dikkate almayarak poliklinikte terör estiren şahıs, kendisini uyaran sağlık çalışanını hakaret ettikten sonra darp etti. Gvenlik görevlileri psikolojik problemi olduğunu söyleyen şahsı uzaklaştırmak istedi. Güvenlik görevlilerine de direnen şahıs, bu sırada poliklinikte görevli Psikiyatri Uzmanı Dr. Gürseli Yavaş Alpay'a da harekette bulundu.

Şahıs daha sonra hastaneden uzaklaştırıldı. İnegöl Devlet Hastanesi tarafından şahıs hakkında kamu davası açılacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber