Fırtına Adliye Sarayı'nın çatısını uçurdu

Kırıkkale'de etkili olan şiddetli rüzgarda Adliye Sarayı'nın çatısı uçtu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2013 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fırtına Adliye Sarayı'nın çatısını uçurdu

Çatıdan kopan saç kaplamaların üzerine düştüğü otomobiller hasar gördü.

Kırıkkale'de sabahın erken saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar, çok sayıda binanın çatısının uçmasına neden oldu. Rüzgar bazı ağaçların da devrilmesine yol açtı. Adliye Sarayı'nın çatısından koparak düşen saç kaplama, valilik otoparkında bulunan bazı araçlarda maddi hasara neden oldu. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri emniyet tedbiri alarak, vatandaşları bölgeden uzak tuttu. Çatıda ve ağaçlarda takılı kalan saç kaplamalar itfaiye ekiplerinin çalışması ile parça parça kesilerek indirildi. Fırtınada Sevgi Yolu üzerinde bulunan bazı ağaçlar ve aydınlatma direkleri de devrildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaman Kaymakamlığı'nın çatısı, rüzgarın etkisiyle uçtu

Kırşehir ve Yozgat'ta kuvvetli lodosun etkisiyle bazı binaların çatısı uçtu, araçlar hasar gördü.

Kırşehir'in Kaman ilçesinde etkili olan lodos nedeniyle kaymakamlık binasının çatısı uçtu. Kaymakam Mustafa Çiftçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fırtına nedeniyle yeni yapılan kaymakamlık binasının çatısının uçtuğunu söyledi.

Çiftçi, çatıdan savrulan parçaların otoparkta bulunan 2 araca zarar verdiğini belirtti.

Meteoroloji Kırşehir İl Müdürlüğü yetkilileri, kent merkezinde rüzgarın saatteki hızının 75 kilometreye, Kaman ilçesinde ise 77 kilometreye ulaştığını kaydetti.

Yozgat'ta ise Atatürk Caddesi'ndeki bazı binaların çatısı rüzgarın etkisiyle uçtu. Çapanoğlu Mahallesi'nde doğal gaz abone bürosunun hizmet verdiği konteyner, şiddetli rüzgar nedeniyle devrildi.

Konteynerin devrildiği sırada, büronun içerisinde kimse bulunmadığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber