Polislerden 'nazar değmesin' kurbanı

Bursa'daki olaylara müdahale ederek kısa sürede çözen, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 70 kişilik Asayiş Büro Amirliği ekipleri 'Nazar değmesin' diye kurban kesip dua etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Mart 2013 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Merkez Yıldırım İlçesi'ndeki müdahale ettikleri adli olayları kısa sürede çözdükleri için 'Rüzgar Timi' olarak nitelendirilen 70 görevliden oluşan Yıldırım Asayiş Büro Amirliği ekipleri iki kurban kesti.

Kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılırken 'Nazar duasının' okunduğu törende konuşan Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Doç.Dr. Sıddık Ekici, başta büro amiri Alper Yılmaz olmak üzere tüm ekibi kutlayarak, şöyle dedi:

"Kısa sürede olay yerine intikal edip meydana gelen olayları çözmekte başarı sağladınız. Bizim amacımız halkımızın huzur ve güvenini sağlamak bunu engellemeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Akşam başınızı yastığa koyduğunuzda rahat olmanız için 'Ben bugün halkım için en iyisini yaptım yarın daha iyisini yapmak için çaba sarf edeceğim' dediğinizde hem siz hem de vatandaş rahat olur hiçbir başarı ödülsüz kalmaz. Başarımızın bundan sonrada devam etmesi için bu kurbanlarımızı kestik."

Polisler kurbanın ardından cami imamı ile birlikte 'Nazar duası' da okudu.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı 70 kişilik Rüzgar timi 10 ay içinde cinayet, hırsızlık, adam yaralama, tecavüz , gasp, başta olmak üzere mahkemeler tarafından haklarında tutuklama kararı çıkarılan yaklaşık 2 bin kişiyi gözaltına alıp Cumhuriyet Savcılığı'na sevk etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber