Eşinden boşandı, 10 gün sonra intihar etti

Karabük'te bir süredir eşi ve çocuklarından ayrı yaşayan, 10 gün önce de eşinden boşanan 43 yaşındaki Sabri Küçük, annesinin evinde tavana kendini iple asarak intihar etti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Mart 2013 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşinden boşandı, 10 gün sonra intihar etti

Karabük'te bir süredir eşi ve çocuklarından ayrı yaşayan, 10 gün önce de eşinden boşanan 43 yaşındaki Sabri Küçük, annesinin evinde tavana kendini iple asarak intihar etti.

Olay, gece saatlerinde Yeşil Mahalle Mizan Sokak üzerinde bulunan Sabri Küçük'ün annesi 79 yaşındaki Makbule Küçük'ün evinde meydana geldi. Pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Sabri Küçük, bir süre önce evden ayrılarak annesinin yanına yerleşti. Eşinden ve çocuklarından ayrı yaşamaya başlayan Sabri Küçük, 10 gün önce de eşinden boşandı.

Bunalıma girdiği belirtilen Sabri Küçük, gece saatlerinde evin tavanındaki çengele bağladığı ipe kendini asarak yaşamına son verdi. Sabah uyanıp oğlunun odasına giden annesi, Sabri Küçük'ün cansız bedeni ile karşılaştı. Makbule Küçük, akrabalarını arayarak durumu bildirirken yakınları 112 Acil'e ihbarda bulundu. Polis ekibinin incelemesinin ardından Sabri Küçük'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber