Gelinlik yerine kefen giydi

Şanlıurfa'da, yeni evlendiği uzman çavuş olan eşi tarafından dün sokak ortasında vurulan ve hayatını kaybeden kadın toprağa verildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2013 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gelinlik yerine kefen giydi

Şanlıurfa'da, yeni evlendiği uzman çavuş olan eşi tarafından dün sokak ortasında vurulan ve hayatını kaybeden kadın toprağa verildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Bamyasuyu Mahallesi'nde meydana gelmişti. Şırnak'ta uzman çavuş olarak görev yapan İbrahim E. ile Hülya E. (27), kısa bir süre önce resmi nikahla evlendi. İddiaya göre, evlenmelerinin ardından evini Şırnak'a götürmek isteyen İbrahim E. ile düğün yapılmadan gitmek istemeyen Hülya E. arasında sokak ortasında tartışma çıkmış, çıkan tartışmada İbrahim E., eşi Hülya E.'yi 10 el ateş ederek öldürmüştü.

Hülya E.'nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere dün Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, yaşanan olay hakkında konuşan amca Mehmet Kutlu, "Kocası yeğenimi daha önce sık sık tehdit ediyordu. Şırnak'tan kaçıp kızı götürmek istemiş, aralarında tartışma çıkmış. Daha önce evlenip boşanmış. Resmi nikah yaptık ama düğün yapmadık. Bizim törelerimizde düğün olmadan kız verilmez. Resmi nikahı tayini olsun diye yaptık, birde rahat dolaşsınlar diye yaptık. Kendisi düğünden önce kızı götürmek istemiş, kız gitmeyince kaçırmak istemiş, bu da olmayınca çekip vurmuş. Zaten sinirli halleri vardı" dedi.

Kızının cenazesinin arkasından ağıtlar yakan anne Rahime Kutlu ise, "Gelinlik giydiremedik kızıma. Gelinlik yerine kefen giydi" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Hülya E.'nin cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip yakınları tarafından Şanlıurfa'da toprağa verildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber