11 yaşındaki kuzenini boğazını keserek öldüren genç tutuklandı

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde İlkokul öğrencisi 11 yaşındaki kuzeni Yasin Halıcı'yı bıçakla boğazını keserek öldüren, cinayetin ardından hırsızlık süsü verdiği evden ayrıldıktan bir süre sonra yakalanan 21yaşındaki Sercan Halıcı tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Mart 2013 19:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
11 yaşındaki kuzenini boğazını keserek öldüren genç tutuklandı

Dün Köseköy Tepecik Mahallesi'nde meydana gelen olayda, su tesisatçısı olarak çalışan Metin Halıcı ile Zeliha Halıcı'nın üç çocuğundan en küçüğü olan Yasin Halıcı, evin salonunda vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış ve boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.

Evin her yerinin dağınık olması nedeniyle olayın bir hırsız tarafından gerçekleştirildiği izlenimi yaratılmasına rağmen, polis bazi ipuçları ve güvenlik kamerası kayıtlarından cinayeti hemen çözdü. Cinayetin işlendiği saatlerde ev çevresinde olduğu anlaşılan amcasının oğlu Sercan Halıcı'yı gece geç saatlerde yakalayan ekipler cinayeti onun işlediğini belirledi.

Suçunu itiraf eden cinayet zanlısı Sercan Halıcı, olay saatinde yengesini görmek için eve gittiğini, kapıyı çalmasına rağmen kimse açmadığını belirterek, "Bir süre sonra Yasin okuldan geldi. Evde benimle 'deli' diyerek alay etti. Ben de bıçakladım" dedi.

Psikilojik sorunları olduğu da öğrenilen Yasin Halıcı bugün öğlenden sonra sevkedildiği Kocaeli Adliyesi'nde tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber