Kazada ölen arkadaşını bırakıp evine gitti

Aydın’ın Buharkent ilçesinde iki çocuğun motosiklet tutkusu faciayla son buldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Nisan 2013 00:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada ölen arkadaşını bırakıp evine gitti

Aydın'ın Buharkent ilçesinde iki çocuğun motosiklet tutkusu faciayla son buldu. Kazada hayatını kaybeden arkadaşını olay yerinde bırakarak evine giden S.B., ağrıları artınca hastaneye kaldırıldı. Ölen 14 yaşındaki Erol Fadai'nin cesedi 3 saat sonra bulundu.

Kaza; saat 15.15 sıralarında Buharken ilçesine bağlı Savcılı köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; S.B. (15) yönetimindeki plakasız motosiklet, Ortakçı'dan Savcıllı istikametine gitmekte iken virajı alamayarak şarampole uçtu. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan 14 yaşındaki Erol Fedai, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı S.B. arkadaşını olay yerinde bırakıp, motosikletini sürükleyerek evine doğru gitti. Kaza yerinden 1-2 kilometre sonra motosikletini kanal yolu kenarına bırakan S.B., evine giderek üzeri kan olan ve yırtılan kıyafetini değiştirdi. Daha sonra ağrıları artan S.B., yaşadığı kazayı ailesine anlatarak, Buharkent İlçe Hastanesine kaldırıldı. Buradan 112 Acil Servis ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesine sevk edilen S.B., durumu hastane polisine anlattı.

Korktuğu için olay yerinden kaçarak eve gittiğini anlatan S.B'nin ifadesini alan hastane polisi tarafından Buharkent İlçe Jandarma ekipleriyle yapılan görüşme sonrası saat 18.00 sıralarında kaza yerine giden jandarma ekipleri Erol Fedai'nin cansız bedeni ile karşılaştı. Jandarma ve Cumhuriyet Savcısı'nın ilk incelemelerinin ardından Fedai'nin cansız beden Buharkent İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan kazada yaralanan S.B'nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber