Alkollü sürücü polisleri ezdi

Haber Giriş : 18 Aralık 2005 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, 247 promil alkollü olduğu iddia edilen sürücü D.K. yönetimindeki otomobil ile polis otosuna çarptı. Kazada, D.K. ve üç polis memuru yaralandı.

Kaza, bugün saat 20.00 sıralarında Pınarbaşı Semti Fincancılar Sitesi Kavşağı'nda meydana geldi. Işıkkent yönüne giden 34 yaşındaki D.K. yönetimindeki 07 ADL 42 plakalı otomobil, Işıkkent Karakolu'na bağlı 8292 kodlu polis ekibinin otosuyla kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, metal yığınına dönen otomobilin sürücüsü D.K, polis memurları 30 yaşlarındaki Bekir Karakuyu, 35 yaşlarındaki İsmail Taştan ve Halife Toprak yaralandı. 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım isteyen polis memurları, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, otomobil sürücüsü D.K. ise Bornova Trafik Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı polis memurlarından Bekir Karakuyu'nun ayaklarının kırıldığı belirlendi. Karakuyu ve İsmail Taştan, hastanede tedavi alınırken ayakta tedavi edilen Halife Toprak ise taburcu edildi. Alkol testinden geçirilen ve 247 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü D.K. ise sevkedildiği Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber