Muhtar, polisi polise şikayet etti

Zonguldak'ta düzenlenen huzur toplantısında konuşan Bağlık Mahallesi Muhtarı Ahmet Aydın, mahallesindeki bir olayı ihbar ettiğinde gelen polisin, İhbarı muhtar yaptı diyerek kendisini zora soktuğunu söyledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Nisan 2013 21:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muhtar, polisi polise şikayet etti

Zonguldak'ta düzenlenen huzur toplantısında konuşan Bağlık Mahallesi Muhtarı Ahmet Aydın, mahallesindeki bir olayı ihbar ettiğinde gelen polisin, İhbarı muhtar yaptı diyerek kendisini zora soktuğunu söyledi. Muhtar Aydın, Bu konuda polislere küskünüm dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, muhtarların yanında okul idarecileri ve vatandaşlar katıldı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Yardımcısı Yıldız Pekince, şubelerinin faaliyet ve projelerini anlattı. Toplantının soru-cevap bölümünde söz olan Bağlık Mahallesi Muhtarı Ahmet Aydın, 155 Polis İmdat hattını arayıp bir olayı bildirdiğinde gelen polis ekibinin, İhbarı muhtar yaptı diyerek kendisini zora soktuğunu söyledi. Muhtar Aydın, şöyle dedi

Memur arkadaşlar olay yerine geldiği zaman bizi şikayet ediyorlar. Oysa bu çok yanlış. Çünkü emniyet ile bizim iç içe çalışmamız lazım. Bu şikayetten sonra benim şikayet etmemin bir anlamı kalmıyor. Vatandaşlık görevini yapamıyoruz, emniyet de görevini yapamıyor. Eğer birlikte çalışacaksak bu aramızdaki sır kalsın. Böyle olacaksa vatandaşı nasıl koruyayım, size halimi nasıl anlatayım Açık ve net söylüyorum; bu konuda polislere küskünüm. İnşallah düzelir diye temenni ediyorum.

Asma Mahallesi Muhtarı Gürbüz Kuğu da aynı dertten yakınarak Muhtar Aydın'ı destekledi.

Trafik Şube Müdürü Ragıp Ugur Çağlar, Asayiş Şube Amiri Bahaettin Özkay, Çarşı Polis Karakol Amiri Zafer Kuyu, Soğuksu Polis Karakol Amir Vekili Ercan Kavak ise iki muhtarın yakınması karşısında sessiz kaldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber