Başkan Karabağ'dan gecekonduda kentsel dönüşüm zirvesi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın geleneksel hale getirdiği ev ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2013 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Karabağ'dan gecekonduda kentsel dönüşüm zirvesi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın geleneksel hale getirdiği ev ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ziyaretlerde sohbetin ana konusu da son günlerin popüler teması ''Kentsel Dönüşüm''oluyor. Bayraklı'nın çeşitli mahallerinde evlere misafir olan Başkan Karabağ Bayraklı Belediyesi'nin projeleri başta olmak üzere tüm sosyal hizmet çalışmalarını vatandaşlarına bire bir anlatma fırsatı buluyor.Bayraklı adına küçük adımlarla değil büyük dönüşümlerle hareket etmek isteyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kentsel dönüşümün yapılacağı bölgelerde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorularına cevap vermeye devam ediyor

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Kent ve ilçesi adına küçük adımlarla değil büyük dönüşümlerle hareket etmek isteyen Başkan Karabağ mahalle sakinlerinin sorularına ev ev dolaşarak cevap veriyor.

'EN ÖNDE BEN YÜRÜRÜM'

Bayraklı Belediyesi tarafından belirlenen, Çanakkale - İzmir Otoyolu ile Altınyol arasındaki Cengizhan, Fuat Edip Baksı ve Alparslan mahallelerini içeren 60 hektar büyüklüğündeki alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili halka bilgi vermeye devam ediyor. Akşamları yaptığı ev toplantıları ile bölgede yaşayan mahalle sakinlerinin kentsel dönüşün ile ilgili sorunlarını yanıtlayan Belediye Başkanı Hasan Karabağ “Bayraklıda yapılacak kentsel dönüşün rantsal dönüşüm olmayacaktır. Herkes kendi yaşadığı semtte ev sahibi olacaktır. Kimseyi buradan alıp başka yere taşımayacağız. Eğer böyle bir niyeti olan olursa sizinle birlikte onlara karşı en önde yürürüm” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber