Tosya itfaiyesine 50 bin liralık ekipman

Tosya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kaza, kırım ve kurtarma olaylarında kullanılan 4x4 arazi aracının iç donanımı Kastamonu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından yenilendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Nisan 2013 10:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tosya itfaiyesine 50 bin liralık ekipman

Tosya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kaza, kırım ve kurtarma olaylarında kullanılan 4x4 arazi aracının iç donanımı Kastamonu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından yenilendi.

Tamamı 50 bin liraya mal olan ekipman Kastamonu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından finanse edilirken kesme, ayrıma ve delme işlemlerinde itfaiye erleri daha hızlı ve verimli çalışacak. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ekrem Küçükbayram, yapılan revizyon çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin'i makamında ziyaret etti. D-100 karayolunun oldukça faal bir güzergah olduğunu belirten Başkan Şahin, "Türkiye'nin doğusu ile batısını birleştiren ve trafik akışının yoğun olduğu uluslararası D-100 karayolunda kazalar da kaçınılmaz oluyor ve ekiplerimizin anında bu kazalara müdahale etmesi gerekiyor. Çoğu kazalarda da araç içerisinde sıkışan vatandaşlarımızın kurtarılması konusunda da yine ekiplerimiz önemli görevler üstleniyor. İnşallah Kastamonu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından aracımızın yenilenen iç ekipmanı ile kazalarda daha hızlı hareket edecek ve can kaybının önüne geçeceğiz. Daha önceden araç içerisinde bulunan ekipmanlarımız güçsüz ve yetersizdi. Oldukça kuvvetli olan yeni kesme, ayırma ve delme donanımları için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber