Belediye-İş'ten 'askıda ekmeğe' destek

İlkadım Belediyesi tarafından uygulanan 'Askıda Ekmek' kampanyasına, Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanlığı 5 bin ekmek bağışında bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2013 20:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye-İş'ten 'askıda ekmeğe' destek

İlkadım Belediyesi tarafından uygulanan 'Askıda Ekmek' kampanyasına, Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanlığı 5 bin ekmek bağışında bulundu.

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan 'Askıda Ekmek' kampanyasına duyarsız kalmayan Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanlığı 5 bin ekmek bağışında bulundu.

İlkadım Belediyesi'nin ihtiyaç sahiplerinin hayırseverler ile yüz yüze gelmeden ihtiyaçlarının karşılanması noktasında başlatılan 'Askıda Ekmek' uygulamasına destek veren Sendika Başkanı İlyas Yiğit, 2 bin liralık bağış dekontunu İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a teslim etti.

Belediyeciliğin sadece şehri temizlemek, asfalt yol kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını söyleyen Belediye-İş Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit, "Göreve geldiğiniz gün de bugüne kadar asli görevleriniz yapmanızın yanında ilçemizin ihtiyacı olan yatırımları yapıyorsunuz. Bu vesile ile İlkadım Belediyesi başta olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi, SASKi Genel Müdürlüğü'nde çalışan üyelerimiz ve sendika yönetimindeki arkadaşlarımız ile bu proje 5 bin ekmekle katkı verdik" dedi.

Ülkemizde faaliyet gösteren yerel yönetimlerinde bu uygulamayı en kısa zamanda hayat geçirmelerini temenni eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Ülkemizde ihtiyaç sahibi insanımız çok. Onların da ekmek ihtiyacının karşılanması için bu tür uygulamaların olması gerekir. İlkadım Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerini halkımızın beğenisine sunarak halkımızın yardımlaşma ve dayanışma kültürünü perçinlemek istiyoruz" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Başkan Demirtaş'ı makamından gerçekleşen ziyarete ayrıca Belediye-İş Şube Başkan Yardımcısı Kamuran Keskinoğlu, Sendika Yönetim Kurulu Üyeleri, İlkadm Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Özmen, Başkan Danışmanı Ahmet Seven katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber