Çaldıkları viskilerle parkta alem yapmışlar

Samsun'da kar maskesi takıp büfeden viski ve sigara çaldığı iddia edilen 4 kişi, polis tarafından yakalandı.2 şüpheli, sigara ve viskilerle parkta alem yaptıklarını söyledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Nisan 2013 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çaldıkları viskilerle parkta alem yapmışlar

Olay, geçen pazartesi İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. 31 yaşındaki Ümit Çetin'e ait büfeye giren kimliği belirsiz kişiler, 10 şişe viski ve çok sayıda sigara çalıp kaçtı. Sabah işyerinin soyulduğunu gören Çetin, polisi aradı. Şikayetin ardından büfeye gelen polis güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Görüntülerde, kar maskeli 4 kişinin işyerinin kapısını sert bir cisimle açıp hırsızlığı yaptığı belirlendi. Parmak izi incelemesi ve delil araması yapan polis, hırsızlıktan sabıkalı 19 yaşındaki Cenk Yalçın, 20 yaşındaki Kerim Demircan, 19 yaşındaki Mertcan Güngör ve 22 yaşındaki Halis Kızılkaya'yı yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin, bir kuaförden de LCD televizyon çaldığı ortaya çıktı.

Polisteki ifadelerinde Mertcan Güngör ve Halis Kızılkaya suçlamaları kabul etmedi. Diğer şüpheliler Cenk Yalçın ve Kerim Demircan ise suçlarını itiraf ederek, "Hepimiz birlikte büfeye girdik. Viski ve sigaraları aldıktan sonra parka gidip alem yaptık" ifadelerini kullandı.

Polisteki sorguları tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber