Bodrum'da Balkan rüzgarları

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde konser veren Balkan şarkılarının tanınmış sesi Suzan Kardeş, söylediği türkü ve şarkılarla 2 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Nisan 2013 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bodrum'da Balkan rüzgarları

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde konser veren Balkan şarkılarının tanınmış sesi Suzan Kardeş, söylediği türkü ve şarkılarla 2 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Kardeş'in konserini yabancı turistler de dans ederek, halay çekerek büyük ilgi ile izledi.

Balkan şarkılarının sevilen sesi Suzan Kardeş'in Bodrum Belediye Meydanı'ndan verdiği parasız halk konserini aralarında yabancı turistlerin de bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi izledi. Kardeş, konserinde Boşnakça, Arnavutça, Makedonca, Bulgarca ve Romanca şarkılar söyledi. Kardeş, oynayarak söylediği Makedon köçeği ile büyük alkış aldı. Bir ara ayakkabılarını çıkartarak sahnede göbek atan Kardeş, dinleyenleri coşturdu. Konserinde Balkan ezgilerinin yanı sıra Türkçe şarkı ve türküler de söyleyen Kardeş dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede yaklaşık iki saat kalan Kardeş, yanına gelip sevgi gösterisinde bulunanların artması üzerine, dinleyenlere, "Orada durun ve gelmeyin. Kıpırdarsanız oyarım, maviye boyarım. Bir de makyaj yaparım" diye seslendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber