Çok okuyan öğrencilere tablet bilgisayar verildi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı tarafından, 23 Nisan Dünya Kitap Okuma Günü dolayısıyla, 2013 yılında Merkez Kütüphane'den en çok kitap ödünç alan 3 öğrenci mini tablet bilgisayar ile ödüllendirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2013 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çok okuyan öğrencilere tablet bilgisayar verildi

OMÜ Merkez Kütüphane'de düzenlenen ödül törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ömer Bozkurt ile öğrenciler katıldı. Ödül töreninde konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, "Kütüphaneler Haftası, Dünya Kitap Okuma Günü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, en çok kitap okuyan öğrencilerimiz arasında düzenlenen yarışmanın ödül törenini bugün yapmak istedik. Millet olarak okuma alışkanlığımız zayıf. İstiyoruz ki gençliğimiz ve halkımız daha fazla okusun. Buna katkı sağlamak için en çok okuyan öğrencilerimizi tablet PC ile ödüllendirdik. Ödül alan öğrencilerimizin bundan sonra da okuma alışkanlıklarının devam etmesini diliyorum. Ayrıca, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına okumayı teşvik edici çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından, 99 kitapla en çok ödünç kitap alan Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Merve Cengil'e, 93 kitap ödünç alarak 2. olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Gökhan Çam'a ve 89 kitap ile 3. olan Özlem Baran'ın yerine annesi Cemanur Baran'a Prof. Dr. Halis Ölmez tarafından ödülleri verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber