Bakan oğlu olduğu hastanede belli oldu...

Haber Giriş : 28 Aralık 2005 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42


Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Gül, trafik kazası geçirdi. ?Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?? diye ortalığı ayağa kaldırmadı. Gül'ün oğlu olduğu ancak hastanede anlaşıldı

Türkiye, ?Sen benim kim olduğumu biliyor musun? tepkilerine alışkın. Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Gül işte bu çirkin ezberi bozdu. Olay şöyle gelişti: Ankara'da çaldıkları otoyla, polisten kaçan 2 hırsız, ters yöne girerek karşıdan gelen otomobille çarpıştı.

Polisler öğrenince şaşırdı
Kazayı birkaç sıyrıkla atlatan genç olay yerine gelen polislere kendini tanıtmadı. Bir ?ayrıcalık? istemedi. ?Öğrenciyim? demekle yetindi. Başbakan Yardımcısı Gül'ün oğlu olduğu, ancak hastanede anlaşılabildi. Polisler, pek alışkın olmadıkları bu davranışa ?Bravo? demekten kendilerini alamadı.

Özellikle araç kullanırken yasaları çiğneyenler, nüfuzunu kullananlar, alkollü yakalanıp da, "sen benim kim olduğumu biliyor musun?" diye ayrıcalık bekleyenler bu haberi iyi okusun... Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül, önceki akşam saat 02.30 sıralarında Ankara'da talihsiz bir trafik kazasına karıştı. İki hırsız Ersin E. ile S.S. (13), düz kontak yaparak Altındağ'dan çaldıkları 06 FCE 71 plakalı otomobille polisten kaçmaya çalışırken, Sayıştay binası önünde ters yöne girdi ve karşı istikametten gelen Ahmet Gül'ün kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

KİMLİĞİNİ SÖYLEMEDİ

Ortalık savaş alanına döndü. Parçalanan çalıntı otoda, biri ağır 2 kişi yaralandı. Ağır yaralı S.S. Gazi Hastanesi'ne, Ersin. E Numune'ye kaldırıldı. Ağır yaralı olan, S.S. yapılan tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı yaşamını yitirdi. Kazayı hafif sıyrıkla atlatan Bakan Gül'ün oğlu Ahmet ise, polislere kim olduğunu söylemedi. Sadece öğrenci olduğunu belirten Ahmet, olay yerine gelen arkadaşları tarafından Bayındır Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaydan çok sonra arkadaşlarının açıklaması üzerine Ahmet'in bakan Gül'ün oğlu olduğu anlaşıldı.

Bunun üzerine ekipler, yolu açmak için yoğun çaba sarf ederken, görüntü alan basın mensuplarını da olay yerinden uzaklaştırdı.

Ahmet Gül'ün tedavisinin sürdüğü sırada Ankara Valisi Kemal Önal ve Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz da hastaneye geldi. Yetkililerden bilgi alan Vali Önal ve Ercüment Yılmaz, Ahmet Gül ile de durumu hakkında görüştü.

Kısa süren ziyaretin ardından Vali Önal ve Yılmaz hastaneden ayrıldı. Tedavisinin ardından hastaneden taburcu edilen Ahmet Gül'ün durumunun iyi olduğu belirtildi.

HASTANEDEN SINAVA GİTTİ

Bu arada kazayı duyan AK Parti milletvekilleri,, "geçmiş olsun" dileklerini iletmek için Ahmet Gül'ü telefonla aradılar. Ancak, Bilkent Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği eğitimi gören ve gün boyu okulda dersleri ile sınavı olan Gül, birçok aramaya cevap veremedi. Öte yandan hafif yaralanan ve ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilen Ersin E, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Ersin E'nin aralarında oto hırsızlığı dahil çeşitli suçlardan sabıkası bulunduğu ve emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılığa gönderileceği öğrenildi. Ankara Cumhuriyet Savcıları olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Bugün

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber