Bakan Bayraktar, şehit polisin evini ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, AK Parti ilçe başkanlığınca düzenlenen Danışma Meclisi toplantısında konuştu, çözüm sürücini anlattı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Nisan 2013 23:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Bayraktar, şehit polisin evini ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Maçka İlçesi'nde AK Parti ilçe başkanlığınca düzenlenen Danışma Meclisi toplantısında konuştu, 'çözüm sürücini' anlattı. Ülkede 30 yıldır devam eden terörün çok ciddi bir sorun olduğunu ve şehitlerin acısının dayanılamaz bir noktaya ulaştığını söyleyen Bakan Bayraktar, kalkınma için verdikleri mücadelenin bazı kesimleri rahatsız ettiğini söyledi. Bakan Bayraktar, Türkiye'nin tüm olumsuzluklara rağmen istikrarını koruduğunu ve iyi bir konumda bulunduğunu söyledi. Bakan Bayraktar, bazı çevreleri rüya üretmek, senaryo oluşturmakla eleştirerek, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin üniter yapısına kesinlikle kimse dokunamayacak. Bayrak ve vatan sevgisi konusunda bizimle yarışmasınlar. Bu iş edebiyatla olmaz. Lafla peynir gemisi yürümez. Bu iş icraatla olur. Birbirimize daha çok sarılacağız."

Daha sonra Trabzon Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulu'na katılan Bayraktar, dünyanın hızla değiştiğini ifade etti, esnafın değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurması gerektiğini söyledi. Esnafın yeni çek yasasıyla ilgili sorularına da yanıt veren Bakan Erdoğan Bayraktar, karşılıksız çek yüzünden insanların eskiden hapis yattığını hatırlattı, "Bu kaldırıldı ama bazı esnaflarımız karşılıksız çek sayısının arttığını ileri sürüyor. Ancak bu konuda da gerekli tedbirler alınıyor" dedi.

Bakan Erdoğan Bayraktar, buradan da Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler birlikte Sebze ve Meyve Hali'ne gitti, Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şılbır'ı ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar daha sonra da, Akçaabat İlçesi Derecik Beldesi'ne geçti, Sera Gölü'ndeki tesislerde çay içti, işletme sahibinden bilgi aldı. Buradan da Akçaköy Beldesi'ne geçen Bayraktar, AK Parti binasının açılışını yapt

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber