Belediye başkanından hamamda göbek şov

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2006 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi Belediye Başkanı Tuncay Aydın, personeliyle gittiği hamamda, göbek taşında oynayarak stres attı.

Kaynarca İlçesi'nde uzun süredir atıl vaziyette olan belediye hamamını tadilattan geçirerek yeniden kullanıma açan Belediye Başkanı Tuncay Aydın, personeliyle hamam sefası yaparak stres attı. Osmanlı geleneğinde hamamların önemli bir yeri olduğunu söyleyen Aydın, "Hamamı tadilattan geçirdik. Önceden göbek taşı yoktu. Tadilat sırasında göbek taşı da yaptırdık. Halkın kullanıma açtığımız hamam, büyük ilgi görüyor" dedi.

Belediye personelinin yoğun bir şekilde çalıştığını dile getiren Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın, çalışanların stresten kurtulmalarını sağlamak için de hamamda bir etkinlik düzenlediğini söyledi. Çalan müzik eşliğinde personelle hamam sefası yapan Başkan Aydın, göbek taşında bol bol oynadı.

Aydın, "Personelle güzel bir gün geçirdik. Hamam sefası tüm çalışanlara iyi geldi. Ayrıca hamamlar Osmanlı'da önemli bir yere sahip. Hem geleneklerimize sahip çıkıyoruz hem de yoğun iş temposuyla çalışan personelimizin iyi vakit geçirmesini sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber