1.5 yıldır harap Hastane yoluna yarım günde Başbakan asfaltı

Haber Giriş : 07 Ocak 2006 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da bir hastanenin 1.5 yıldır harap halde olan yolu, "Başbakan Erdoğan ziyarete gelecek" haberi üzerine yarım günde asfaltlandı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul 70. Yıl Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret edeceği haberi üzerine, uzun zamandır harap durumda olan giriş yolu yarım günde asfaltlandı. Bölgeye giderek, asfaltlama çalışmalarını organize eden Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç ise asfaltlamanın Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili olmadığını savundu.

'Bunlar periyodik çalışma'
Erdoğan'ın geçtiğimiz yılın ekim ayında Yemen'e yaptığı gezide tanışarak, geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisini Türkiye'de sürdürmesini sağladığı 13 yaşındaki Beşir Ahmet'i ziyaret edeceği haberi, hastaneyi alarma geçirdi. Hastane yolu da ziyaret öncesi hummalı bir çalışmaya sahne oldu. Ana girişin çukurlarla dolu harap yolu, belediye ekiplerince öğle saatlerine kadar asfaltla kaplandı. Çalışmaların başında duran Dalkılıç, "Biz normal periyodik çalışmamızı yapıyoruz, Başbakan'ın programıyla uzaktan yakından alakası yok" dedi.

'Ambulans zor geçiyordu'
Hastane çalışanları ise ambulans ve hastaların giriş yaptığı yolun, son 1.5 yıldır alt bölümünde yapılan inşaat nedeniyle şantiye halinde olduğunu söyledi. Dün de, sabah başlayan asfalt çalışması nedeniyle hastaneye yalnızca ambulansların girişine izin verildi. Temizlik araçları da hastane önünde çalışma yaptı.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber