Ereğli'deki kadın cinayetinde 1 tutuklama

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne bağlı Ormanlı Beldesi'nde ormanlık alanda cesedi oğlu tarafından bulunan 45 yaşındaki Günay Sever'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişiden yasak ilişki yaşadığı öne sürülen Recep Y., tutuklandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Mayıs 2013 23:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ereğli'deki kadın cinayetinde 1 tutuklama

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne bağlı Ormanlı Beldesi'nde ormanlık alanda cesedi oğlu tarafından bulunan 45 yaşındaki Günay Sever'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişiden yasak ilişki yaşadığı öne sürülen Recep Y., tutuklandı, 4 kişi ise serbest bırakıldı.

Geçen cuma günü evinden çıktıktan sonra ortadan kaybolan evli ve 2 çocuk annesi Günay Sever, dün akşam saatlerinde oğlu Serkan Sever tarafından fındık bahçesinin yakınındaki ormanlık alanda ölü bulundu. Vücudunun çeşitli yerlerinde yara izlerine rastlanan Günay Sever'in cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı. Akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen 5 kişiden, Günay Sever ile bir süredir ilişkisi bulunduğu ileri sürülen Recep Y., tutuklandı. Diğer 4 kişi ise serbest bırakıldı.

Günay Sever'in cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından akşam kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber