Kask takan hırsızı parmak izi ele verdi

BARTIN'ın Kozcağız Beldesi'nde, Almanya'da yaşayan bir kişinin evine girerek banka kartını çalan hırsız, şifrenin de yazılı olduğu kağıdı ele geçirince, 3 maaşını otomatik para çekme makinasından çekti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Mayıs 2013 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kask takan hırsızı parmak izi ele verdi

Paralı çekerken kask takan hırsız, evdeki parmak izlerinden tespit edilerek yakalandı.

Kozcağız Beldesi'ne bağlı Uluköy'de oturan 50 yaşındaki Hüseyin Zengin, geçtiğimiz yıl Kasım ayında çalıştığı Almanya'ya gitti. Zengin geçtiğimiz ay Almanya'dan evine geri döndü. Camının açık olduğunu ve kasasının açıldığını gören Hüseyin Zengin, banka kartı ile şifrenin yazılı olduğu kağıdın çalındığını fark etti. Jandarma, hırsızlıkla ilgili soruşturma başlatırken, evden parmak izlerini topladı. Jandarma çalınan banka kartı ile Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde bir bankamatikten Aralık, Ocak ve Şubat aylarında toplam 2 bin 200 TL çekildiğini tespit etti. Hüseyin Zengin'in emekli maaşını çeken hırsızın, güvenlik kamerasına takılan görüntülerde tanınmamak için motosiklet kaskı taktığı görüldü.

Evdeki parmak izlerinden hırsızın kimliğini tespit eden jandarma, Kozcağız Beldesi'ne bağlı Akıncılar Köyü'nde yaşayan 30 yaşındaki A.Ç.'yi geçtiğimiz Cuma günü düzenlediği baskınla yakalayarak gözaltına aldı. A.Ç.'nin evinde yapılan aramada motosiklet giysisi ile motosiklet kaskının yanı sıra, Hüseyin Zengin'in evinden çaldığı tost makinesi ile lokma takımı ele geçirildi.

Daha önce hırsızlık suçundan sabıkası ve hakkında 4 yıl 10 gün hapis cezası bulunan A.Ç. tutuklanarak Bartın Cezaevi'ne konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber