Elbistan'da yetkili sendika Eğitim-Bir-Sen oldu

Eğitim-Bir-Sen Elbistan İlçe Temsilcisi Tahsin Çıplak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mutabakat Metnine göre 15 Mayıs 2013 tarihi itibarı ile Elbistan'da eğitim alanında yetkili sendikanın Eğitim-Bir-Sen olduğunu söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2013 18:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Elbistan'da yetkili sendika Eğitim-Bir-Sen oldu

Çıplak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 1992 yılında Mehmet akif İnan tarafından kurulan sendikalarını bu yıl da yetkilendirmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sendikalarının daha önce olduğu gibi yine yine en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu kaydeden Çıplak, şunları kaydetti:

"Bu güce ulaşırken en büyük etken duruşumuz olmuştur. Kimseye boyun eğmeden haklının ve hakkın yanında olan sendikamız kimsenin görüşüne, milliyetine, cinsiyetine, geçmişine, arkadaşına, çevresine bakmadan emeği ve hakkı korumaya çalışmıştır. Bugün olduğu gibi yarın da tek amacımız eğitim çalışanlarının hakkı ve eğitime katkıdır. Eğitim çalışanları adına alınmış hangi kazanım varsa, ya altında imzası ya da arkasında teri olan Eğitim-Bir-Sen, eğitim çalışanlarının sorunlarını çözmeye, özgürlükleri genişletmek için verilen mücadelede adanmışlık örneği sergilemeye devam edecektir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber