Viranşehir Belediyesi borçsuz belediye

BDP'li Viranşehir Belediyesi onlarca projeye imza atarak halkın takdirini toplarken, bugüne kadar borçsuz bir belediye olmayı başardı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2013 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Viranşehir Belediyesi borçsuz belediye

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Viranşehir Belediyesine borçsuz olduğu için teşekkür etti. Bakanlığın gönderdiği yazıda, "Belediye Başkanlığınızın 2012 aralık dönemi itibariyle kurumumuza borcunun bulunmaması nedeni ile sosyal güvenlik prim borçlarının ödenmesi hususunda gösterilen duyarlılıktan dolayı, teşekkürlerimi bildirir, gelecek nesillere, gelişmiş, refah seviyesi yükselmiş bir ülke bırakılmasına katkı sağlayacak olan primlerinizin ödenmesindeki hassasiyetinizin devamı dileğimle yerel yönetimdeki hizmetlerinizde başarılar ve kolaylıklar dilerim" denildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Viranşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, "1999 yılında ilk göreve geldiğimizde, bu belediye personelinin maaşını ödeyemiyordu. Her personelin 25 maaşı içerde kalmıştı. Tamirhaneye giden araçlar tamir parası ödenemediği için rehin alınıyordu. Fakat biz halkımızla el ele verdik. Gücümüzü halkımızdan aldık ve bu günlere devasa projelerle geldik. Borçlu olarak belediyeyi aldık, borçsuz olarak devam ediyoruz. Halkımıza bize verdikleri güç ve destek için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber