Kadını sokağa atan adama hapis istemi

Resmi nikahsız yaşadığı kadını, oğluyla birlikte dışarı attığı iddia edilen kişi hakkında, 3 yıla kadar hapis istendi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Mayıs 2013 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kadını sokağa atan adama hapis istemi

Adana'da, geçen ay, resmi nikahsız yaşadığı kadını, kucağındaki oğluyla birlikte sokağa attığı ileri sürülen kişi hakkında 'kötü muamele ve hakaret' suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olay, merkez Yüreğir İlçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde 22 Nisan 2013'de meydana geldi.

Şahıs, 2.5 yıl önce, Kayseri'de yaşayan kadın ile yöresel geleneklere göre düğün yaparak resmi nikahsız olarak birlikte yaşamaya başladı. Çiftin 1.5 yıl önce de erkek çocukları oldu. İddiaya göre, işsiz olan şahıs, eşini "Eve ekmek getir" diyerek çalışması için zorladı. Oğluna baktığı için çalışma teklifini kabul etmeyen eşine şiddet uygulamaya başladı. Ardından da "Seni istemiyorum. Çık git bu evden. Bir daha gelme" diyerek hakaretler yağdırarak evden kovdu.

Genç kadın, oğluyla birlikte Adana Emniyet Müdürlüğü'ne giderek yardım istedi. Sonra da polislerin yönlendirmesiyle Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Şiddet mağduru kadın, oğluyla birlikte sığınma evine yerleştirildi. Eşinin sürekli kendisini dövdüğünü ileri süren kadın, "Git çalış eve ekmek getir diyerek dövüyor. Bir kere de burnumu kırdı. Çocuğuma da zarar vermesinden korkuyorum. Çünkü beni döverken oğluma da vuruyor. Tekrar dönersem beni öldürür" dedi.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. 2'nci Çocuk Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, şüphelinin 'kötü muamele ve hakaret' suçundan 3 yıla kadar hapsi istendi. Suçlamayı kabul etmeyen şüphelinin yargılanması henüz başlamadı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber