Kaymakam Duru'dan yardım eli

Vize Kaymakamı Murat Duru ziyaretleri sırasında konuk olduğu Vize'ye bağlı Hasboğa köyünde, Akcan Ailesine yardım elini uzattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2013 12:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaymakam Duru'dan yardım eli

Kaymakam Duru, Vize ve köylerine yaptığı ziyaretler sırasında Hasboğa köyünde hasta eşi ve biri down sendromlu iki çocuğu ile birlikte yaşamakta olan Münevver Akcan'ın yaşadığı evin son derece sağlıksız durumu karşısında aileye yardım etti.

Akcan ailesinin evini bir takım tadilat yaptıran Kaymakam Duru'ya ev sahibi, Münevver Akcan'ın teşekkür ederek,"Allah devletimizden sizden razı olsun" dedi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Vize Kaymakamı Duru, Kaymakamlık olarak kanun kapsamında gerçek ihtiyaç sahiplerine her zaman destek olduklarını ifade ederek;"Ailemizin evine gittiğimizde evde çatı olmamasından dolayı sağlıksız ve zor koşullarda ailenin yaşam mücadelesi verdiklerine şahit olduk. Münevver hanımın canını dişine takarak bu sağlıksız koşullarda hasta olan eşi ve oğlu ile yaşamaya çalıştığını ve bu yük altında da giderek ezildiğini gördük. Geçim sıkıntısı çeken ailemizin evinin sağlıksız durumuna müdahale ederek yaptığımız çalışmalarla onların omuzlarından bir parça olsun yükü kaldırmak istedik" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber