Adana'da Bakan Çelik İzdihamı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’i karşılamak için Adana Havalimanı’na gelen Adana Demirsporlu taraftarlar ve partililer izdihama neden oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2013 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana'da Bakan Çelik İzdihamı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'i karşılamak için Adana Havalimanı'na gelen Adana Demirsporlu taraftarlar ve partililer izdihama neden oldu. Taraftarların meşale yakması tehlike yaşanmasına sebep oldu.

Bakan Çelik, bugün bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve açılış törenine katılmak üzere sabah saatlerinde Ankara'dan Adana'ya geldi. Havalimanı'nda Çelik'i karşılamak için yaklaşık bin kadar partili ve Adana Demirspor taraftarı hazır bulundu. Adana Demirsporlu taraftarlar Süper Lig'e çıkmak için Bakan Çelik'ten destek istediklerini belirten dev pankartlar açarak beklemeye başladı.

Uçağı havaalanına inen Bakan Çelik'in VIP'ten çıktıktan sonra her partiliyle tek tek selamlaştıktan sonra Adana Demirspor taraftarlarının beklediği alana doğru ilerledi. Bu arada, Bakan Çelik'e Adana Demirspor kaşkolu verildi. Çelik, kaşkolu boynuna atıp Adana Demirspor taraftarlarının yanına gitti. Taraftarlar ile kucaklaşan Çelik burada zor anlar yaşadı. Taraftarlar Bakan Çelik'in yanlarına gelmesiyle birlikte taraftarların meşale yakması tehlike oluşturdu. Bakan Çelik bir süre taraftarlar selamlaştıktan sonra makam aracına doğru hareket etti. Adana Demirsporlu taraftarlar, "20 yıldır Süper Lig hasretimiz var, sizden yardım istiyoruz bize yardım edin Süper Lig'e çıkalım. Bu hasret artık bitsin" isteğinde bulundu.

Bakan Çelik, daha sonra makam aracına binerek bir toplu taşıma kooperatifin genel kurulana katılmak üzere Adana Havalimanı'ndan ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber