Engelli gencin ailesi yardım bekliyor

Mardin'in Teker Mahallesi'nde yaşayan doğuştan engelli ve 5 yıldır yatağa mahkum olan Zeki Yersali'nin (17) ailesi, hayırseverlerden yardım bekliyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2013 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Engelli gencin ailesi yardım bekliyor

Mardin'in Teker Mahallesi'nde yaşayan doğuştan engelli ve 5 yıldır yatağa mahkum olan Zeki Yersali'nin (17) ailesi, hayırseverlerden yardım bekliyor.

Teker Mahallesi'nde tek gözlü evde yaşayan 7 nüfuslu ailenin dramı yürekleri burkuyor. Zeki Yersali'nin (17) annesi Filiz Yersali, "Çocuğum özürlü, kocam bize bakmıyor. Komşularımız yardım ediyor. Babam da bakmasa biz perişan olacağız. Oğlum hasta, artık bu durumu kaldıramıyorum. Artık dayanamıyorum, yüreğim kan ağlıyor. Tek bir odada kalıyoruz. Yedi kişi aynı odada yatıp kalkıyoruz. Mutfağımız ve banyomuz yok, zorluklar içinde yaşıyorum. Devletten beklentim bize yardım edilmesidir" dedi.

Ağabeyinin 5 yıldır yatalak olduğunu söyleyen 14 yaşındaki Melek ise, "Evimizin durumu ortada kendimize bile bakamıyoruz. Babamızın eve katkısı hiç yok. Rutubetli evde yatıp kalkıyoruz. Evimizin düzeltilmesini istiyorum. 5 kardeşim, annem ve babamla aynı odada kalıyoruz. Kardeşim hasta ve yatalak bize yardım edilmesini istiyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber