AVEA ile 'Yolculukta Internet'

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2006 23:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin genç ve dinamik GSM operatörü Avea'nın "Yolculukta Internet" servisi sayesinde cep telefonlarının kapatıldığı yolculuklarda yaşanan iletişim sıkıntısı son buldu.

Hiçbir ücret ödemeden taşıt içindeki kablosuz ağ üzerinden yolculara sınırsız internet iletişim olanağı sunan bu sistemde, cep telefonları açık tutulmadığı için taşıtların fren sistemleri gibi hassas elektronik parçaları olumsuz etkilenmiyor. Kısa bir süre içerisinde pek çok otobüs firmasında hayata geçmeye başlayan 'Yolculukta Internet' servisinin uygulamasına ülkemizde karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün öncü şirketlerinden Kamil Koç Otobüsleri'nde başlandı.

Avea'nın çözüm ortağı As Teknoloji Güvenlik ve Elektronik Sistemleri (Astech) tarafından geliştirilen Speednet IP9200 modem cihazı Avea'nın GPRS/EDGE şebekesinden aldığı sinyalleri otobüsün içine Wi-Fi sinyali olarak dağıtıyor. Bakımı ve montajı son derece kolay olan ve birçok araçta testi başarıyla gerçekleştirilen Avea Yolculukta Internet Servisi ile otobüslerde yolcular, Wi-Fi destekli dizüstü bilgisayarlarıyla internete bağlanabiliyor ve online yolculuk keyfini kesintisiz olarak yaşıyorlar.

Servis hakkındaki ayrıntılı bilgilere, www.avea.com.tr adresinden, (0 212) 444 1 500 numaralı Müşteri Hizmetleri Merkezi'nden ve Avea Satış Noktaları'ndan ulaşılabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber