Afyonkarahisar'da kiralık bisiklet dönemi

Afyonkarahisar'da ilginç bir kampanyaya imza atan Halil Terzi isimli bisiklet tamircisi, kentte 'kiralık bisiklet' dönemi başlattı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2013 14:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Afyonkarahisar'da kiralık bisiklet dönemi

Afyonkarahisar'da ilginç bir kampanyaya imza atan Halil Terzi isimli bisiklet tamircisi, kentte 'kiralık bisiklet' dönemi başlattı. Terzi, saati 2 TL'den kiralanan bisikletlere en çok ilginin ise öğrencilerden olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar'daki kent merkezindeki bisiklet tamirciliği yaptığı dükkanında bisiklet kiralamaya da başlayan Halil Terzi, bu ilginç fikrin öğrencilerden gelen yoğun talep sonrası çıktığını söyledi. Bisikletlerin saatlik, günlük, haftalık ve aylık olmak üzere kiralandığını kaydeden Terzi, yaptıkları kampanya ile Afyonkarahisar'da araç kiralamadan sonra şimdi de bisiklet kiralama döneme başlattıklarını belirtti. Bisikletlerin 18 yaşında büyük olan kişilere kimlik karşılığında yapılan sözleşme ile kiraya verildiğini anlatan Terzi, şöyle konuştu:

"Bu fikir öğrencilerden gelen yoğun talep sonrası ortaya çıktı. Biz bu kampanyayı bir nevi öğrencilerin sosyal hayatlarına katkı sunmak amacı ile başlattık. Kampanya ile günlük 5 kadar bisiklet kiralıyoruz, kiralayanların büyük bir kısmı da üniversite öğrencileri. Bisikletleri 18 yaşından büyüklere kiralamamızın nedeni ise biz bu işi bir sorunluluk olarak görüyoruz. Çünkü kiralanan bisikletler insanlar trafiğe çıkıyorlar."

Okulların kapanması ile birlikte kiralık bisiklete de talebin artacağını söyleyen Halil Terzi, ilk ve ortaokul öğrencilerini de velileri olmak koşulu ile bisiklet kiralayacakları müjdesini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber