Emekli polise darp iddiasında yargılama süreci başladı

Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar beldesinde emekli bir polis memurunun darp edildiği iddiasıyla açılan soruşturmada yargılama süreci başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2013 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli polise darp iddiasında yargılama süreci başladı

08 Aralık 2012 tarihinde meydana gelen olayda park etme meselesi yüzünden tartışan emekli polis memuru Ramazan Ertan ile Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, darp ve hakaret iddiasıyla birbirinden şikayetçi olmuştu. Emekli polise darp iddiasını kabul etmeyen Başkan Akın, Ertan'ın kendisine küfür ettiğini ileri sürmüştü.

Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın ve emekli polis memuru Ramazan Ertan'ın her ikisinin de müşteki sanık olarak yargılandığı davanın görülmesine Germencik Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlandı. Duruşmaya emekli polis memuru Ramazan Ertan, avukatıyla birlikte katılırken; Başkan Akın'ı ise duruşmada avukatı temsil etti.

Davanın ilk duruşmasında Başkan Akın'ın bildirdiği gördü tanıklarının ifadesine başvuruldu. Duruşma emekli polis memuru Ramazan Ertan'ın tanıklarının dinlenmesi ve delillerin toplanması için 26 Eylül 2013 tarihine ertelendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber