Didim'de staj yapan ingiliz öğrenciler sertifikalarını aldı

İngiltere ile Türkiye arasındaki turizm ve konaklama alanında farklı yaklaşımlar ve değişimler projesi kapsamında Didim'de staj gören olan İngiliz öğrenciler sertifikalarını düzenlenen törenle aldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2013 10:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Didim'de staj yapan ingiliz öğrenciler sertifikalarını aldı

İngiltere ile Türkiye arasındaki turizm ve konaklama alanında farklı yaklaşımlar ve değişimler projesi kapsamında Didim'de staj gören olan İngiliz öğrenciler sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

İngiltere ile Türkiye arasındaki turizm ve konaklama alanında farklı yaklaşımlar ve değişimler projesi kapsamında İngiltere'nin Londra kentinde bulunan Lewisham College'den gelen 12 öğrenci 15 günlük staj eğitimini tamamladı. Stajlarını Didim'de Palm Wings ve Venosa Otelleri ile Thomas Cook firmasıyla çalışan Travelite firmasında yapan öğrenciler sertifikalarını düzenlenen törenle aldı. Dün akşam yapılan törene Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Turizm Lisesi Okul Müdürü Ş.Sait Üstündağ ve eşi, Turizmci İzzet Dönmez ile okul idarecileri katıldı. Sertifika töreninde konuşan Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu İngiliz öğrenciler Türkiye'yi staj için tercih etmelerinden dolayı teşekkür etti; yapılan staj çerçevesinde hem kendilerinin hem de onlarla birlikte staj yapan Türk öğrencilerin karşılıklı olarak birbirlerinden bir şeyler öğrendiğine inandığını ifade etti.

Konuşmanın ardından Kaymakam Emiroğlu öğrencilerle birlikte Didim'de bulunan Okul idarecilerinin katılım belgesi ile Didim'i tanıtıcı materyallerin bulunduğu çanta hediye etti. Ardından tüm öğrencilere sertifikaları törende bulunan davetlilerce dağıtıldi; törenin sonunda havuz başından fotoğraf çektirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber