Saime Sultan Yalısında masal gibi düğün

İzmir Karşıyaka'daki Saime Sultan Yalısı'nda, Tunç ve Aşık ailelerinin nikah töreni davetlilere masal gibi bir gece yaşattı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2013 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Saime Sultan Yalısında masal gibi düğün

İzmir Karşıyaka'daki Saime Sultan Yalısı'nda, Tunç ve Aşık ailelerinin nikah töreni davetlilere masal gibi bir gece yaşattı.

Gelinlik tasarımcısı Didem Aşık ile Petrolcü Osman Tunç dünya evine girdi. Karşıyaka deniz kenarındaki Saime Sultan Yalısı'nda düzenlenen nikah töreninde genç çiftin nikahını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ kıydı. Damadın şahidi Petrolcü İzzetin Yalçın, gelinin şahidi Gelinlik tasarımcısı Sercan Esendemir oldu. Gelin Didem Aşık, güzelliği kadar gelinliğiyle de davetlileri büyüledi. Nikah töreni, iş, moda ve cemiyet dünyasının tanıdık simalarını bir araya getirdi.

Sahneye çıkan Mardin'den getirilen yöresel halk oyunları ekibi davetlileri coştururken, yöresel şarkılar seslendiren sanatçılar davetlilere müzik ziyafeti verdi. Sahneye dolar yağarken gelin ve damadın üzerinde takılan takılardan yer kalmadı. Nikah şahidi İzzettin Yalçın ise ilk danslarında gelin ve damadı dolar yağmuruna tuttu. Muhteşem havai fişek gösterisinin ardından birlikte çekilen halayla muhteşem gece sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber