Üniversiteli Sultan, botlarının bağıyla kendini astı

SAKARYA Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu son sınıf ögrencisi 24 yaşındaki Sultan Demirbaş, bir arkadaşıyla birlikte kaldığı evdeki odasında kalorifer borusuna bağladığı botlarının ipleriyle kendini astı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Haziran 2013 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversiteli Sultan, botlarının bağıyla kendini astı

Ailesi Malatya'da oturan, Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu son sınıf ögrencisi Sultan Demirbaş, bir arkadaşıyla birlikte Adapazarı merkezdeki Kemalpaşa Mahallesi Manolya Blokları'nda daireyi kiraladı. Yıl boyunca okuluna devam eden Sultan Demirbaş, sınav döneminin ardından ailesinin yanına giden ev arkadaşını 9 gün önce Antalya'nın Alanya İlçesi'ne uğurladı.

Arkadaşının ayrılmasının ardından hiç evden çıkmayan, ailesi dahil kimseyle görüşmeyen Sultun'a ev arkadaşı da tüm aramalarına rağmen bir türlü ulaşamadı.

9 gün sonra Adapazarı'na dönen ve eve giden kimliği açıklanmayan üniversiteli kız, eve girdiğinde Sultan'ın odasının kapısının kilitli olduğunu fark etti. Endişelenen genç kız çağırdığı çilingir yardımıyla odaya girdiğinde Sultan'ın kalorifer peteğine asılı cesedini görüp sinir krizi geçirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, yaptıkları incelemede Sultan Demirbaş'ın botlarının bağlarını kalorifer peteğine bağlayıp kendini asarak yaşamına son verdiğini belirledi. Eve daha sonra gelen sağlık ekipleri ve savcı, inceleme yaptı.

Genç kızın kaldığı odanın kapısını içeriden kilitledikten sonra birkaç şişe bira içtiği belirlenirken, yanında da çeşitli haplar bulundu. Sultan Demirbaş'ın cesedi, Cumhuriyet Savcısının ön otopsisinden sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Sultan Demirbaş'ın daha önce de tarım ilaçı içerek intihara kalkıştığı öğrenildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber