Kahveye giren kadın, servis şoförünün boğazını kesti

SAKARYA'nın Kaynarca İlçesi'nde öğrenci servisi şoförlüğü yapan 40 yaşındaki Sezgin Yenilmez kahvede otururken, 32 yaşındaki Esra Ş. tarafından bıçakla boğazı kesilerek ağır yaralandı. 2 çocuk babası Yenilmez sevk edildiği Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınırken, Esra Ş. gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Haziran 2013 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kahveye giren kadın, servis şoförünün boğazını kesti

Olay dün saat 20.00 sıralarında Kaynarca ilçe merkezinde bulunan bir kahvede meydana geldi. İlçede taşımalı eğitimle öğrenci servis şöförlüğü yapan Sezgin Yenilmez kahvede sırada yanına gelen bir kişi ile tartıştı. Tartışma sürerken daha sonra içeriye giren Esra Ş. tarafından boğazından bıçaklandı. Servis şoförü kanlar içinde yere yığılırken Esra Ş. kaçtı.

Sezgin Yenilmez, gelen ambulansla Kaynarca Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Buradaki ilk müdalenin ardından Adapazarı'ndaki Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı.

CİNSEL TACİZ İDDİASI

Olay sonrası kaçan Esra Ş. ise sabaha karşı jandarma ekipleri tarafından Tunalı Köyü'nde babasıyla birlikte gözaltına alınarak Kaynarca'ya getirilip polise teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, bıçaklı saldırının cinsel taciz olayından kaynaklandığı iddia edildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber