İnebolu Belediyesi, 10 geçici işçi aldı

İnebolu Belediyesi ile İŞKUR Kastamonu İl Müdürlüğü arasında imzalanan Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında çevre temizliği projesi için alınan 10 geçici işçi işbaşı yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2013 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İnebolu Belediyesi, 10 geçici işçi aldı

İnebolu Belediyesi ile İŞKUR Kastamonu İl Müdürlüğü arasında imzalanan Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında kabul edilen çevre temizliği projesinde 10 işçi noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Yaklaşık 4 ay süreyle İnebolu Belediyesi bünyesinde çevre temizliği, turizm bölgesi sahil şeritlerinin, piknik alanlarının temizliği, Boyran Mahallesi, Avara Mahallesi, Karaca Mahallesi ve Karadeniz Mahallesi mezarlıklarının temizliklerinde görev alacaklar.

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, "Belediyemizin İŞKUR İl Müdürlüğü'ne verdiği TYÇP kapsamında onaylanan çevre temizliği projesi sonucu 10 kişi Noter kurasıyla geçici işçi olarak 4 ay süreyle göreve başladılar. Program turizm bölgesi sahil şeritlerinin, piknik alanlarının ve ilçe mezarlıklarının temizliği alanlarında uygulanacaktır. İnebolu insanımıza azda olsa katkı yapacak, destek olacak, her türlü küçüklü büyüklü fırsatların değerlendirilmesi gayreti içindeyiz. İlçemizde insanlarımızın istihdamı için çabalarımızı her koşulda sürdürmeye çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber