Alacak verecek kavgasında 7 kişi yaralandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde inşaat işçileri arasında çıkan kavgada 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2013 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alacak verecek kavgasında 7 kişi yaralandı

Yakınlarının dayak yediğini gören mahalle sakinleri karşı grubu sığındığı fabrika önünde taş yağmuruna tuttu. Fabrikanın camları kırılırken, fabrika içinden havaya ateş açılarak kalabalığın dağıtıldığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre olay ...Fabrikası yanında bulunan Eyrek mahallesinde meydana geldi. Aynı inşaatta çalışan Muzaffer Özkan Bakırlı (20) ve Atilla Çelik (24) arasında birkaç gün önce alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. İddiaya göre Muzaffer Özkan Bakırlı yanına Babası Yıldıray (44) ve kardeşi Serkan (17)'ı da alarak aralarındaki husumete son vermek ve barışmak için Çelik'in oturduğu Eyrek mahallesi yanında bulunan Fabrika önüne gitti. Atilla Çelik ise akrabası olan Özcan(24) ve Ali Çelik (30) ile birlikte konuşmak için kavgalı olduğu Atilla Çelik'in yanlarına gitti. Konuşma önce tartışmaya ardından da kavgaya dönüştü. Yakınlarının kavga ettiği haberini alan Mahalle sakinlerinden yaklaşık yüz kişilik bir grup ise olay yerine gelerek karşı gruba saldırdı. Muzaffer Özkan, Serkan ve babaları olan Yıldıray Bakırlı ise kaçarak yakında bulunan fabrikanın nöbetçi kulübesine sığındı. Fabrika önünde toplanan kalabalık grup ellerine aldıkları taşları nizamiye girişinde bulunan bekçi kulübesine atarak camlarını kırdı. İddiaya göre ise fabrika içinden nizamiye önündeki kalabalığı dağıtmak için havaya ateş açıldı. Olay yerine sivil ve resmi çok sayıda polis sevk edilirken, ekipler kalabalığı güçlükle sakinleştirerek dağıttı.

Çıkan kavgada kim tarafından kullanıldığı belli olmayan bıçakla İsmail, Ali, Yüksel Özcan Çelik ile karşı grupta bulunan Muzaffer Özkan, Serkan ve Yıldıray Bakırlı çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Nazilli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kalabalık grup bu kez hastane önünde toplanarak yakınlarını beklemeye başladı. Tedavilerinin ardından taraflar karakola götürülerek ifadeleri alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber