Öldürülen kardeşinin intikamı için firar etti

Adana'da, uyuşturucu ticareti ve hırsızlık suçundan yattığı cezaevinden firar eden 31 yaşındaki Ayetullah Alvar yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Haziran 2013 10:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öldürülen kardeşinin intikamı için firar etti

Adana'da, uyuşturucu ticareti ve hırsızlık suçundan yattığı cezaevinden firar eden 31 yaşındaki Ayetullah Alvar yakalandı. Gözaltına alınan Alvar, "Cinayete kurban giden kardeşimin intikamını almak için kaçmıştım, alamadan yakalandım, ona yanıyorum" dedi.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Çamlıbel Mahallesi'nde oturan ve uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Ayetullah Alvar'ın Osmaniye Cezaevi'nden firar ettiğini öğrenen Adana'daki polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Alvar'ın Çukurova İlçesi'nin Karslı Mahallesi'nde bir ev kiraladığını öğrenen ekipler, söz konusu adrese baskın yaptı. Evde gözaltına alınan Alvar, işlemleri için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyet Müdürlüğü'nde kendisini yakalayan polislere sitem eden Ayetullah Alvar'ın "Kardeşim Erdal Alvar, İstanbul'da bıçaklanarak öldürüldü. Onun intikamını almak için yemin ettim. Cezaevinden de bu yüzden kaçtım. İntikamını alamadan yakalandım, ona yanıyorum" dediği öğrenildi.

Ayetullah Alvar'ın kendisi gibi hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan kardeşi 23 yaşındaki Erdal Alvar, 29 Kasım 2011'de Kadıköy'de arkadaşı Fırat Adar tarafından bıçaklanmış, hastaneye kaldırılırken ambulansta ölmüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber