1 Temmuz 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2013 00:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İstanbul'un 2020 Yaz Olimpiyatlar Oyunları adaylığı çerçevesinde Uluslararası Olimpiyat Komitesi üyelerine sunum yapacak heyete başkanlık etmek ve temaslarda bulunmak üzere Lozan'a gidecek.

2- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Yeni Corolla Toyota"nın hattan çıkış törenine katılacak.(Sakarya/11.00)

3- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Brunei'de.

Davutoğlu, ASEAN Dışişleri Bakanları Toplantısı, ASEAN Bölgesel Forumu ile bakanlar düzeyindeki Doğu Asya Zirvesi kapsamında düzenlenen çalışma ve gala yemeklerine katılacak, mevkidaşlarıyla ikili görüşmelerde bulunacak.

4- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği Derneği (GAZBİR) Yönetim Kurulunu kabul edecek. (Ankara/11.00)

5- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, haziran ayı ihracat rakamlarının açıklanacağı basın toplantısı düzenleyecek. (Batman/11.00)

6- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde basın toplantısı yapacak. (Ankara/13.00)

7- TBMM'den.

Genel Kurul'da Onuncu Beş Yıllık Kalkınma Planı görüşülecek. (13.00)

Milli Savunma Komisyonu'nda, TSK İç Hizmet Kanunu'nda değişikliği de içeren Sözleşmeli Erbaş ve Er Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ele alınacak. (16.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber