Beyoğlu'nda hareketli dakikalar

Polise bıçak çeken saldırgan kimsenin yanına yaklaşmasına izin vermedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Temmuz 2013 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Beyoğlu'nda hareketli dakikalar

Beyoğlu Talimhane'de elindeki bıçakla çevredekilere saldıran bir kişinin bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, Taksim meydanından koşarak olay yerine geldi. POLİSLERİN ZOR ANLARI

Alkollü olduğu belirtilen Sinan Öztürk, bir anda karşısında gördüğü polislere yöneldi. Eli bıçaklı kişiyle karşı karşıya kalan polisler zor anlar yaşadı. Polislerin üzerine giren Öztürk bir türlü ikna edilemedi. Sinan Öztürk, kimsenin yaklaşmasını istemedi. Polisler ellerinde coplarla kendilerini korumaya çalıştı. Bir polisin olası bir saldırıya karşı silahını çektiği görüldü. Polisler uzun uğraşlar sonunda saldırganı yakaladı. Takviye ekiplerin de gelmesiyle saldırgan yere yatırılarak gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Öztürk'ün bıçaklı saldırısına uğradığını söyleyen bir kişi, "Döviz bürosuna giderken bir anda gelip vurdu. Bıçak kolumu sıyırdı. Çevredekiler daha sonra beni içeriye aldı. Kimse müdahale edemiyordu" diye konuştu. Saldırganın elinde bıçak olduğu için polisin müdahale edemediğini söyleyen başka bir kişi de, saldırganın bir kadını da dövdüğünü söyleyerek, 'Üzerinde kan vardı. Birini yaralamış olabilir" dedi. Polis merkezine götürülen Sinan Öztürk'ün, buradaki ifadesinin ardından bıçak taşıdığı ve çevreye rahatsızlık verdiği için Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapılıp para cezası kesildiği, ardından da serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber