Karadeniz Furkan'ı 5 gündür vermiyor

KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahilindeki Kumcağız Plaj bölgesinde 1 Temmuz Pazartesi günü arkadaşlarıyla birlikte pikniğe gelen ve girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 18 yaşındaki Furkan Çelik, tüm aramalara rağmen bulanamadı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Temmuz 2013 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karadeniz Furkan'ı 5 gündür vermiyor

Ailesi İstanbul Pendik'te oturan Furkan Çelik, üniversite sınav sonuçlarının açıklanacağı geçen pazartesi günü 10 arkadaşıylla birlikte piknik yapıp denize girmek için Kandıra Kumcağız'a geldi. Sabah saatlerinde denizin dalgalı olmasına rağmen suya giren Çelik dalgalara kapılarak kayboldu.

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kurtarma Timlerinin yaptığı tüm aramalara rağmen Furkan Çelik bulunamadı. Ekipler halen bölgede ve sahil şeridinde araştırma yaparken, Kurtarma Timleri sorumlusu Ömer İslamoğlu şunları söyledi:

"Furkan, denize atladığı an dalgalara kapılarak kaybolmuş. Günlerdir dalgıçlarımız tarafından bölgede arama yapıyoruz. Yalova'dan yeni bir dalgıç ekibini takviye olarak getirdik, onlar da bulamadı. Denizde ve bölgedeki kıyılarda Furkan'ı aramaya devam ediyoruz."

Yetkililer, Karadeniz sahillerinde denizin dalgalı olduğu zamanlarda suya girilmemesi gerektiği uyarısını yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber