Özel öğrenciler izleyenlerden tam not aldı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Özel Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri hazırladıkları etkinlikle izleyenlerden tam not aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özel öğrenciler izleyenlerden tam not aldı

Özel Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin hazırladığı etkinliği Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Garnizon Komutanı Volkan Onay, Belediye Başkanı Vekili Kerim Gencer, İlçe Müftüsü Duran Turgut, İlçe Emniyet Müdürü Metin Demirbağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, davetliler ve velileri izledi.

Etkinlikte engelli anneleri adına konuşma yapan Esra Gürbüz, "Biz kocaman bir aileyiz.Umudumuzu kaybetmeyelim. Çocuklarımıza sarılalım" derken, engelli öğrenciler adına konuşan Ömer Aktaç ise, kendilerine verilen destek nedeniyle herkese teşekkür etti.

Özel Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Bayram Serik ise konuşmasında, "Sevgiyle aşılamayacak engel yoktur düşüncesiyle yola çıktık. Bu gecenin önderliğinde profesyonel çalışma zihniyetine sahip ekip arkadaşlarımızla birlikte bütün öğrencileri önce oldukları gibi kabul edip, sonrasında onları ulaşabilecekleri en iyi seviyeye getirmeyi ve kapasiteleri dahilinde hayata aktif katılımlarını sağlamayı kendimize ilke edindik" dedi.

Serik, "Özel çocukları olan ailelerimizin kaygılarını en aza indirerek çocuğun aile ve toplum içinde yük olmaktan çıkıp kendi kendine yeten bir birey haline gelmesi en büyük hedefimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle hareket eden sevgi ile aşılamayacak engel yoktur felsefesini kendilerine ilke edinen özverili çalışmalarıyla çocuklarımızın ve ailelerimizin her zaman yanında olmaya gayret gösteren tüm personelimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gecede öğrenciler hazırladıkları çeşitli gösterileri sundular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber