Gemerek'te babasının vurduğu Semih de öldü

SİVAS'ın Gemerek İlçesi'nde 50 yaşındaki Faysal Akbulut, geçtiğimiz hafta otomobilde birlikte gezintiye çıktığı oğulları 21 yaşındaki Seyfettin ve 15 yaşındaki Semih Akbulut'u tabanca ile vurup, daha sonra da kendi başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Temmuz 2013 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gemerek'te babasının vurduğu Semih de öldü

Babası tarafından vurulan Seyfettin Akbulut ölürken, yaralanan kardeşi Semih Akbulut ise tedavi gördüğü Kayseri'de bugün hayatını kaybetti.

Olay, Gemerek İlçesi'nde 6 Temmuz akşamı meydana geldi. Faysal Akbulut, oğulları Seyfettin ve Semih ile birlikte 58 NN 912 plakalı otomobille gezintiye çıktı. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu için 4 yıl önce emekli olan ve tedavi gören Faysal Akbulut, araç içerisinde tabancasını çekerek önce şoför mahallinde oturan büyük oğlu Seyfettin'e, ardından da önde oturan küçük oğlu Semih'e ateş etti. Faysal Akbulut, daha sonra da silahı kendi kafasına dayayarak intihar etti. Faysal Akbulut ile oğlu Seyfettin Akbulut olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Semih Akbulut ise ilk müdahalesinin ardından Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Durumu ağır olan Semih Akbulut, bir haftalık yaşam savaşını kaybederek bugün hayata gözlerini yumdu.

AĞABEYİ GİBİ KAYSERİ'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Olayın yaşanmasının ardından yapılan otopsiden sonra baba Faysal Akbulut'un cenazesi Gemerek İlçesi'nde toprağa verilirken, Seyfettin Akbulut ise Kayseri'de defnedildi. Bugün yaşamını yitiren Semih Akbulut'un da Kayseri'de ağabeyinin yanına defnedileceği belirtilirken, çocukların annesi Zehra Akbulut'un 10 yıl önce aile içindeki geçimsizlik nedeni ile tabanca ile canına kıydığı ve memleketi Kayseri'de defnedildiği öğrenildi.

Çocukların da bu nedenle annesinin bulunduğu mezarlığa defnedildikleri bildirildi.

NEDENİ ANLAŞILAMADI

OIaydan sonra Gemerek Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan soruşturma sürerken, babanın iki oğlunu niye öldürerek intihar ettiğine dair bilgiye ulaşılamazken, ağır yaralanan Semih Akbulut'un da yaşamını yitirmesiyle olay gizemini korumaya devam ediyor. Ailenin yakınları, Faysal Akbulut'un eşinin intiharından sonraki dönemde sürekli kendisini sorumlu hissederek psikolojisinin bozulduğunu öne sürdüler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber